Back to All Events

WOMEN.IN.POWER.

  • Loft22 art space 22 Borgerhoutsestraat Antwerpen, Vlaanderen, 2018 Belgium (map)
LOFT22_WIP1_JPEGS.jpg
LOFT22 art space_invitation_WOMEN IN POWER 08.03_back_speakers.jpg

Op donderdag 8 maart 2018, internationale dag van de vrouw, geeft LOFT22 art space het startschot aan de eerste editie van WOMEN.IN.POWER. Het wordt een evenement waarbij de galerie zich voor één avond transformeert in een creatief forum waar een maatschappelijke dialoog kan ontstaan vanuit de kunst die wordt tentoongesteld. 

LOFT22 art space laat het woord aan enkele Female Masters; vrouwen die de galerie als voorbeeldfiguren beschouwt met een sterke identiteit, een specifieke brand en een krachtige boodschap. 

CATHERINE ONGENAE (journaliste, schrijfster en antropologe) en KAREN CORRIGAN (co-founder, ceo, strategic director) zullen spreken voor een divers publiek omtrent wat hen inspireert, waar zij met passie voor leven, hoe zij hun doelen bereiken. Het onderwerp werd bewust breed genoeg gelaten zodanig dat divese insteken aan bod kunnen komen die, althans zo hopen de Masters, een generatie vrouwen zal machtigen. TO EMPOWER IS TO INSPIRE.

Het doel is een precedent te scheppen in de kunstscène door een uniek en maatschappelijk relevant evenement als dit te organiseren binnen het kader van een kunstcollectie. Niet toevallig een collectie van evocatieve werken van de hand van moeder-dochterduo Memymom, twee sterke vrouwen die hun weg banen in het ‘male dominated field’ van de fotografie.

Earlier Event: January 25
UNDER CONSTANT CONSTRUCTION VERNISSAGE